Külső szíved boldog dobbanása

BabyBonus

"Gyereket akarni igen nagy elhatározás. Ilyenkor dönt úgy az ember, hogy élete végéig a testén kívül dobogjon a szíve."

Elizabeth Stone

Nincs csodálatosabb érzés a világon, mint a szülővé válás. Egy kisbaba érkezése fenekestül felforgatja a megszokott, már-már monoton hétköznapokat. A nőből egyszer, s mindenkorra ANYA, a férfiből pedig APA válik. Egy szempillantás alatt minden megváltozik…

Baby Bonus

Mindenki másképp éli meg a terhesség időszakát. Talán azt azonban bátran kijelenthetjük, hogy az anyaság nem más, mint egy véget nem érő csodálatos utazás, mely egy új világba kalauzol el bennünket. Egy teljesen új érzés kerít hatalmába: gyermekünk mindennél és mindenkinél fontosabbá válik, s a születése pillanatától kezdve ő maga jelenti számunkra az életet. A pici világra jöttével kétség kívül minden család életében egy új korszak kezdődik.

Az újdonsült anyuka itt ismeretlen terepre lép, s a felhőtlen öröm mellett új kihívások és feladatok is várnak rá. Fontos számunkra, hogy ebben a helyzetben támaszt nyújtsunk azok számára, akiknek szükségük van rá. A BabyBonus olyan segítséget, tippeket, információkat és tanácsokat ad, melyek még varázslatosabbá tehetik a várandós kismamák és a kisgyermekes anyukák mindennapjait.